Legfrissebb bejegyzések:
2012-11-08
Novemberi kedvezmények
 | részletek
Hatalmas kedvezményekkel készülünk a télre, ne maradjon le, nézze meg a részleteket! Akár 50% kedvezményt is elérhet most bérleteink árából, kedvezményes kezeléseink mellett diétás étrendjét...
2011-11-16
Kezelések alappillérei
 | részletek
A Physiomins fogyasztó-programjainak alappillérei a következők Állapotfelmérés, testzsír százalék és méretek ellenőrzése a kúra kezdetén, félidőben és végén; testsúly mérése minden...
2011-11-16
Küldetésünk
 | részletek
Arra törekszünk, hogy miközben a francia Physiomins fogyasztó gépeivel, az Alpha masszázzsal és más testkezeléseinkkel a fogyni vágyók igényeit kielégítsük, mindig nyíljon időnk az étrend, a...
»» minden bejegyzés

Physiomins kezelések

A Franciaországban 1985-ben indult Physiomins módszer kívülről kezdi meg a zsírbontást. Az emberi bőr sajátosságainak és sejtösszetételének megismerésére irányuló kutatási eredmények alapján fejlesztették ki azokat a technikákat és készítményeket, amelyek leghatékonyabban veszik fel a harcot a túlságosan kerekded formák, vagy a cellulitisz ellen.

A Physiomins kezelések során a vendég alap adottságait - erőnlétét, egészségügyi állapotát, a fizikai igénybevétel mértékét és beállítottságát is figyelembe véve állítjuk össze a megfelelő, személyre szabott kezelési tematikát.

A Physiomins kezelések lépései

1. lépés - A fogyás beindítása
Az Alpha Spa Sytem (Alphamins) készülék segítségével, hővel és aromaterápiával segítjük az aktív fogyasztókrém bejutását a bőrbe. A koffeinben gazdag anyag beindítja a fogyási folyamatot, valamint méregteleníti a szervezetet.

2. lépés - Helyi Fogyasztás (az ötfunkciós Physiomins készülékkel)
Kimondottan a helyileg lerakódott zsírokat bombázzuk különféle kezelésekkel, amelyek elősegítik a nehezen oldódó zsírfölösleg eltávolítását a kényes helyekről. Ionophorézissel, ezzel a mikro-áramos kezeléssel, a zsírsejt közepébe hatolva juttatható a koffeinben és jódban gazdag anyag, amellyel széttördeljük a lerakódott zsírokat. Szintén mikro-áramos, zsírbontó kezelés az elektrolipolízis. E két kezelést a nyirokútmasszázzsal felváltva alkalmazzuk, amely aktiválja a vér- és nyirokkeringést, melyek segítségével a lerakódott salak- és méreganyagokat eltávolítjuk a szervezetből. Később passzív izomtornával stimuláljuk az izmokat, amelyből egy 30 perces kezelés 4 óra izomtornának felel meg.

3. lépés - Feszesítés
A kezelés célja, hogy a kúra során a súlyvesztésből adódóan a bőr ne ereszkedjen meg. A feszesítés elektrolipolízissel, valamint feszesítő maszkkal történik.

4. lépés - Stabilizáció
Annak érdekében, hogy ne lépjen fel "jojó effektus", az új formánkat stabilizálnunk kell havi 1 vagy 2 kezeléssel, melyek meghatározására a kúra végén kerül sor.

A kezelés menetéről

A kezelések megkezdésekor ingyenes állapotfelmérést végzünk, mely során feltérképezzük Vendégeink egészségi állapotát, kondícióját. Mivel az állapotváltozások befolyásolhatják a kezelés menetét és hatékonyságát, kérjük, hogy egészségügyi állapotváltozásról (menstruáció, influenza stb.), kérjük, tájékoztassa kollégáinkat!

A kezelések során

  • Minden alkalommal tiszta törölközőt és beterítő kendőt biztosítunk.
  • Hölgyek részére az Alpha Spa System kezeléshez papír fehérneműt adunk a kezeléshez.
  • Uraknak ajánlott váltó fehérneműt használata.
  • Vendégeinknek a kúra idejére papucsot biztosítunk.
  • A hatóanyagok reakciós ideje 2 óra, ezért kezelések után 2 órán belül nem ajánlott a tusolás, fürdés, hiszen a hatóanyagok kimosódhatnak a szervezetből.
  • Vendégeink részére korlátlan gyógytea- és vízfogyasztást biztosítunk!

Kezelési időpontok lemondása esetén, kérjük, hívjon minket mielőbb!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Kapcsolodó cikkek:

Balance Fogyasztó Stúdió | telefon: (06 1) 788 3455 | e-mail: info@test-fogyasztas.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.